bel ons:
020 676 4531
libasnl@gmail.comOver de Specialist

 

 

Mehmet Celil, geboren in Turkije, begon met dit vak op 11 jarige leeftijd bij zijn oudere broer Aziz Celil in Istanbul. Van het werken in een sokkenfirma is meneer Celil geëmigreerd naar Nederland om zijn vak uit te oefenen. Met succes! Ook hier bij het werken voor een massa productiebedrijf voor modekleding naar jaren actief als chef bij een modeatelier. Uiteindelijk heeft hij zijn eigen firma opgericht die hij jaren heeft beheerd.

Libas

 

 

Waarom Libas als je baas bent van een groot firma? Woorden van de specialist zelf:

Ik zit anno 2014 meer dan 40 jaar in het vak. Ik heb contact gehad met kleine bedrijven en grote bedrijven. Ikzelf ben een persoon met passie voor mijn werk. Bij een groot firma vond ik dat deze passie minder te vinden was in het maken van kleding.

Libas ben ik in 2009 begonnen om de mensen in de omgeving van Amsterdam kennis te laten maken met echt vakmanschap.

Kleding repareren is een concept wat in tijd goed te leren is, maar echt op maat kleding maken, mensen hun blik zien als ik een broek of jas van ze heb gerepareerd, voor die erkenning doe ik het. Vaak zie ik mijn klanten verbaasd opkijken omdat ze een schade die voor hun ogen onmogelijk goed te maken is, niet meer te zien is. Dan zeggen ze ‘ik zie niet eens wat je gerepareerd hebt’. Ik antwoord dan altijd dat dit de bedoeling is. Kleding repareren is kunst. Iedereen kan repareren, maar het verschil is dat je een echte reparatie niet of zo min mogelijk moet zien”.

Libas kledingreparatie is opgericht door de familie Celil in 2009 aan de van Woustraat 27 te Amsterdam. Sinds haar opening is de zaak gegroeid tot niet alleen het repareren en vermaken van kleding, maar ook het op maat maken van kleding naar keuze. Broeken, jassen, overhemden, twee of-drie delige pakken, leer en suède; geen enkel probleem! Deze diensten worden aangeboden voor jong en oud, man of vrouw.


Free Web Hosting